förslag?!

jag har kommit till insikt att jag kanske inte kommer att klara detta själv. att lära mig hantera de ätstörda tankarna, att klara av att äta normala mål på normala tider. men skulle aldrig våga söka till SCÄ igen. känns som att gav det jag hade då, men betraktades som en outsider. en tjej i gruppen nästintill mobbade mig och behandlarna uppmärksamade det inte. en behandlare var dryg mot mig ständigt. dessutom blev jag så nedstämd och besviken över att jag inte blev frisk av behandlingen. började hetsäta nåt enormt och var väldrig uppgiven.

dessutom vill jag ju jobba, tjäna pengar,testa hur det är att leva normalt. och inte oroa mina föräldrar vilket jag ofrivilligt gjort många gånger. mamma skulle inte palla ett till problem. visst vet föräldrarna att jag kan vara lite konstig med mat. men de vet verkligen inte hur illa det är. vet inte hur sjuk jag faktiskt är. hur upptagen jag är av alla tankar kring mat och vikt. att jag spyr.

undrar om man skulle kunna gå på nåt samtal här och där hos ngn kunnig? skulle det räcka? vart ska jag vända mig?

har någon tips och förslag? jag bor i stockholm. har bulimi om ni inte räknat ut det hahahaha.

vore himla snällt om ni kan ge mig råd om detta!

kram!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej hjärtat, tack så mkt för dina ord.

Har för mig att Capio har äs-team i sthlm, kolla där kanske. Annars försök få ngn att prata med även om personen inte är kopplad till just en äs-enhet. Förstår precis din situation, hoppas du hittar nått.

kram

2010-09-08 @ 22:15:40
URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Sosso

Hallåj!

Jag är inne på min tredje vecka av "normalt ätande" med regelbundna tider och ingen kompensation! Det har varit och är fortfarande jobbigt, inte så konstigt efter 8 års bulimihelvete. Just nu känns det bra, men ångesten knackar såklart på jävligt ofta...kämpar varje kväll/natt mot hetstankar och detta regelbundna ätande har fått mig att gå från att hetsäta-kräkas-komp. träna ca 2 ggr per dag till just nu en gång per vecka! Did i mention i feel happy right now?! :)

Jag har varit inom psykiatrin länge och därför var det inget problem för mig att få hjälp, jag går på något som heter "Psykiatri för unga vuxna" här i Uppsala, därifrån skrevs remiss till ätstörningsenheten, jag trivs väldigt bra med min behandlare och vi träffas en gång i veckan..typ lägger upp matschema och går igenom det som varit jobbigt. Nu vet jag ju tyvärr inte om det finns något liknande i Sthlm? Mitt enda tips isåfall är nog att lyfta luren och ringa ringa ringa! Sök efter en specialist inom ätstörningar/bulimi. Du kommer säkert få kämpa hårt, men det är det så värt i framtiden..man har inget viktigare än sin hälsa, right?! Massa lycka till, maila eller lägg till mig på msn om du behöver stöd eller pepp!!

Styrkekramar Sophia

2010-09-09 @ 20:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0